Reference Sounds presenteert Revel Luidsprekers op Audio Show Alkmaar

De klasse van Revel luidsprekers is onvergelijkbaar. Waar veel speakers het geestkind zijn van één enkele ontwerper met de ‘gouden oren’ is Revel het product van jarenlang onderzoek, uitzonderlijke meetprocedures, test protocollen en blinde luisterproeven. Ontwikkeld langs een duidelijke richtlijn die gevormd is door studie naar onze perceptie van realistische weergave. Geen toevalstreffers maar een wetenschappelijke benadering van de optimale luidspreker. Technisch geperfectioneerd voor een uitgebalanceerde weergave in de meest uiteenlopende akoestische situaties. Dat is Revel.

Wat ons betreft is Revel daarom misschien wel het best bewaarde geheim van High End audio. Maar daar komt vanaf nu verandering in. We zien u graag in ruimte 10 – Kees Kist 6.