De definitie van High-End Audio is voor iedereen anders. Smaken verschillen net als het aantal meningen en producten. Toch is de definitie van High-End Audio voor Reference Sounds extreem helder. Het omvat veel meer dan een mooi product of kostbaar artikel. Het is de wens om een systeem naar het aller hoogste niveau te tillen, dichter bij de realiteit te komen en echt emotioneel betrokken te raken bij de weergave. Verder gaan waar anderen stoppen en de lat iedere keer weer een stapje hoger leggen. ’s Werelds meest geavanceerde merken gekoppeld aan onze onophoudelijke drang naar perfectie brengen je dichter bij het ultieme doel om ieder muzikaal facet met betoverende klasse te reproduceren.
Het is die wens die ons drijft om op de Xfi 2018 een systeem te presenteren waar velen alleen maar van kunnen dromen. Een systeem dat maat geeft aan High-End audio en weerspiegelt waartoe onze merken in staat zijn. Klasse definiërende bouwkwaliteit, technologische perfectie en muzikaliteit die bij elke liefhebber het hart sneller doet kloppen.
Wij nodigen u van harte uit om Reference Sounds definitie van High-End audio zelf te ervaren middels Dan D’Agostino Momentum voor- en Momentum M400 Mono eindversterkers, Wilson Audio ALEXX luidsprekers en Transparent Reference level bekabeling.
Xfi 2018 – 22 en 23 September – Koningshof Veldhoven – Kamer 65, wees welkom!

Voor kaarten, show info en locatie: Xfi Premium Audioshow Website