Aan de Zwijnaardsesteenweg in het Belgische Gent zit de fraaie winkel van Henk Catry en Yourick van Impe – Wide Screen Audio. Een winkel waar de liefde voor kunst, design, muziek en hifi-apparatuur schitterend samen gaan. Wij zijn dan ook trots om aan te kunnen kondigen dat Wide Screen Audio de luidsprekers van Wilson Audio heeft opgenomen in haar product assortiment.
Na een intensieve luister- en onderzoeksperiode gekoppeld aan de wens om de beste luidsprekers in huis te halen hebben Henk en Yourick gekozen voor de Wilson Audio Sabrina’s. Wilson’s meest compacte vloerstaander staat dan ook permanent te pronken in de winkel.
Om de samenwerking met Wide Screen Audio extra kracht bij te zetten organiseren wij samen op zaterdag 15 September een Wilson Audio event in de winkel. Naast de Sabrina’s introduceren wij de compleet nieuwe Wilson Audio TuneTot – een primeur voor de BeNeLux. Deze kleine kunstenaar meestert alle klankmatige Wilson Audio kwaliteiten in verbazingwekkend realisme. Vanzelfsprekend is de energierijkdom van de aller diepste bastonen minder volumineus dan bij de grotere modellen maar geplaatst op een dressoir of meubel beheerst de TuneTot een haast magische verdwijntruc. De klank doet velen malen groter aan als zijn fysiek doet vermoeden en rijkt ver buiten de grenzen van de luidsprekers. Daarmee is de TuneTot naar onze mening de allerbeste luidspreker voor situaties die om een fysieke concessie vragen, zonder concessies te willen doen in de klank.
De systemen worden gedemonstreerd in combinatie met VTL buizenversterking en Nordost bekabeling.
U bent van harte welkom om de Wilson Audio Sabrina’s en de TuneTot’s te komen beluisteren op zaterdag 15 september van 10u tot 18u en zondag 16 september van 13u tot 18u aan de Zwijnaardsesteenweg 75 in Gent, België. Komt u liever op een andere dag, uiteraard ook geen probleem maar neem dan wel even contact op met de winkel via: +32 (0)9 3 916 916 of info@widescreenaudio.be