30 Years of Sound Gallery

Het is feest en dat moet je vieren. Met 30 jaar ervaring is Arthur Erenst een begrip onder de muziek en hifi liefhebber. Als connaisseur van topklasse audioapparatuur en dito weergave heeft hij zijn liefde voor Mark Levinson nooit onder stoelen of banken gestoken en is menig liefhebber aangestoken door zijn enthousiasme. Mark Levinson is dan ook als een rode LED verweven met de historie van zijn winkel, Sound Gallery in Groningen. Een show inclusief Mark Levinson primeur is dan ook een fantastisch cadeautje voor de viering van zijn 30 jarig jubileum!
Op vrijdagavond 30 november geven we een selecte groep mensen de gelegenheid om kennis te maken met de toekomst van Mark Levinson. Tijdens dit exclusieve programma duiken we in de boeiende geschiedenis van Mark Levinson en gaan we uiteraard luisteren naar de gloednieuwe No 5802. We starten deze avond om 19:30.
Op zaterdag 1 december stellen we de Mark Levinson No 5802 voor aan een grotere groep mensen en geven we de gehele dag demonstraties met deze geïntegreerde versterker en een 2e groot Mark Levinson systeem.

De Mark Levinson No 5802 is het eerste model uit de aangekondigde 5000 serie. De eerste modellen omvatten een tweetal geïntegreerde versterkers die zich in prijs onder de bestaande No 585 zullen positioneren. Alhoewel de units pas in April echt op de markt komen geven wij u tijdens het jubileumfeest van Sound Gallery alvast een voorproefje op deze uitzonderlijk mooie versterkers!

Aanmelden voor vrijdagavond 30 november kan via onderstaande link, e-mail of telefoonnummer. Zaterdag 1 december staat de deur de gehele dag voor u open.
Graag tot dan!
Aanmelden:
– https://www.soundgallery.nl/2018/11/02/30-nov-1-dec-luisterevent-30-years-of-mark-levinson/
– Mail: info@soundgallery.nl
– Tel: 050 5775449
Sound Gallery
Noorderstationstraat 53
9716 AR Groningen