Wij zijn best een beetje trots. Trots op onze merken en trots op de wereldwijde erkenning van hun klasse. Wilson Audio staat al sinds midden jaren 80 aan de absolute top van High End Audio en is wat ons betreft de laatste jaren steeds verder boven die top uitgestegen. De door functie gevormde luidsprekers reflecteren de denkwijze van hun creator waarbij timing één van de belangrijkste pijlers is. Dat de meest prestigieuze kabel en elektronica fabrikanten zoals Transparent Cable en Dan D’Agostino bij hun productie vertrouwen op de kwaliteiten van Wilson Audio is dan ook geen wonder: geen enkele luidspreker komt zo dicht bij ‘the real thing’ als een Wilson Audio.

De afgelopen maanden hebben we onze spierballen in het geheim al een paar keer laten rollen en hebben we de machtige Wilson’s af laten zakken naar het Brabantse Nuenen. Nu kunnen we het dan eindelijk echt aan iedereen laten weten – AudioXperience is Wilson Audio dealer geworden en heeft de Sabrina en Yvette opgenomen in de showroom. Om dit te vieren organiseren we op zaterdag 23 Maart een informatieve Wilson Audio Show waarbij we onze gezamenlijke trots in de vernieuwde en waanzinnig fraaie showroom van AudioXperience met u delen!

U bent op 23 Maart van harte welkom van 11:00uur tot 16:00uur – tot dan bij AudioXperience in Nuenen – www.audioxperience.com