Wat voor David Wilson ooit begon als een prestigieus project voor eigen gebruik groeide uit tot misschien wel de meest legendarische luidspreker ooit – de Wilson Audio WATT. Na zijn introductie omstreeks 1985 onderging de combinatie diverse kleine en grote transformaties. Van Fullrange extensie dankzij de toevoeging van de Puppy tot de meest actuele variant in vorm van de Sasha Series 2. Nu, bijna 5 jaar na die introductie is het tijd voor de allergrootste upgrade binnen het WATT/Puppy en Sasha Platform ooit: De Wilson Audio Sasha DAW – David Andrew Wilson.
Net als de Alexia series 2, de Sabrina en de Yvette is de Sasha DAW volledig ontwikkeld door Daryl Wilson en zijn team. Werkelijk alles is herzien. Cosmetisch maar vooral technisch. Het resultaat is veel meer dan een opvolger voor de Sasha Series 2. Het is Daryl’s ultieme hommage aan zijn vader, David Andrew Wilson en de uitzonderlijke schoonheid van muziek. De liefde waar het allemaal mee begon.
Gepaard met Transparent Cable en Dan D’Agostino Progression Series elektronica ontstaat een synergie die ronduit adembenemend te noemen is. De laagextensie, dynamisch contrast, snelheid, onuitputtelijke energie en levensechte transparantie – de combi doet het allemaal. Wij laten u die klasse graag zelf ervaren tijdens een fantastische show bij New Music op Zaterdag 22 Juni. U bent van harte welkom!