Onze passie voor perfectie weerspiegeld in alles wat we doen. Gedreven door onze onophoudelijke drang naar de ultieme muzikale beleving, presenteren we trots onze producten van absolute wereldklasse. De New Music High End Audio show is altijd al speciaal voor ons geweest maar dit jaar hebben we hard gewerkt om er iets extra speciaals van te maken. Met een combinatie van onze aller fraaiste producten samensmeltend tot een werkelijk uniek audio systeem:

Wilson Audio ALEXX luidsprekers geflankeerd door twee Wilson Audio THOR’s HAMMER subwoofers zullen de ruimte vullen met een full range dynamiek zoals alleen een Wilson Audio dat kan. Zelfs de allerkleinste details en nuances worden ontrafeld door de Dan D’Agostino Momentum HD voorversterker, terwijl Dan D’Agostino’s grootste meesterwerk ooit elke noot met adembenemende kracht en overtuiging neer zal zetten – Jazeker, we presenteren u de Dan D’Agostino RELENTLESS Mono Eindversterkers. Met ruim 250kg per stuk en een vermogen van 1500 Watt @ 8 Ohm is de RELENTLESS een absoluut kunststuk die je moet ervaren om het te geloven. Wij zijn er nu al zeker van u deze ervaring niet snel meer zal vergeten. Van harte welkom dus tijdens de New Music show, Reference Sounds – Athens 2.