Extreme kracht en exceptionele finesse. Korter kunnen we de klasse van Dan D’Agostino Master Audio Systems niet omschrijven. Elk ontwerp dat trots zijn naam draagt is ontwikkeld volgens zijn ideaal van de perfecte versterker: onuitputtelijke energie en stabiliteit, ongeacht de aangesloten belasting. Het lijkt zo simpel, toch leert de realiteit ons anders. Veel vermogen is namelijk geen garantie voor muzikale verfijning en de ene Watt is de andere niet… Dan D’Agostino is pionier op het gebied van ultra high-end versterkers met gigantische power. Dat was hij al bij Krell Industries en dat is hij nog steeds. Met ruim 35 jaar ervaring en een onstuitbare drang naar perfectie vertegenwoordigen de modellen van Dan D’Agostino het hoogst haalbare in High-End Audio. Aan die lijn van meesterwerken voegen we vandaag een nieuw kunststuk toe – de Progression Integrated Amp.

Progression Integrated Amplifier
De eenvoud, elegantie en muzikale verfijning van de Progression voorversterker gecombineerd met de macht en klankrijkdom van de Progression eindversterker, samengevat in één chassis. Maar dan wel volgens de norm van Dan D’Agostino! De met koper accenten ingelegde volumeknop pronkt imponerend op het front dat met fraaie freesribben naadloos over gaat in de massieve koellichamen. Eigenlijk heeft de Progression integrated nog het meest weg van zijn 258kg zware grootmeester, de Relentless Mono eindversterker. Ook onder de huid deelt hij veel met Dan’s absolute referentie ontwerp. Het analoge signaalpad is volledig discreet en gebalanceerd opgebouwd waarbij de enorme batterij aan eindtransistoren een onmiskenbaar voorbeeld zijn van het streven naar macht over de speaker. En dat heeft ie! Zo veel grip, zo veel controle en klankrijkdom uit een geïntegreerde versterker, respect! Zijn massiviteit in het laag is bijna angstaanjagend. Compact, snel en met een enorme souplesse ontrafelt hij elke bastoon met een zeldzame klasse. Het vormt het fundament dat iedere Dan D’Agostino Master Audio Systems kenmerkt. Die rijkdom laat zich in iedere noot horen, uitermate precies, groots en meeslepend en altijd met die extreme controle. Ja, de Progression Integrated Amp is voor ons de absolute meester van de geïntegreerde versterkers.
Modulair

De Progression Integrated Amplifier verenigd de klasse van Dan’s Progression Serie voorversterker én eindversterker in één chassis. Natuurlijk levert hij minder vermogen maar met 200Watt@8 Ohm door dubbelend naar 4 Ohm en volledige 2 Ohm stabiliteit is de Progression Integrated nog steeds een beest. Alle kwaliteiten terug gevoerd naar de essentie met eenvoud als belangrijke basis. Die gedachte vinden we terug in de modulaire opbouw van de Progression Integrated zodat je hem precies kan samenstellen naar jouw behoefte.
Analoog
De basis uitvoering van de Progression Integrated Amp is altijd uitgerust met 4 paar gebalanceerde (XLR) en 2 paar single ended (RCA) ingangen op line-level. Daarnaast is hij voorzien van een set gebalanceerde uitgangen gekoppeld aan de interne volumeregeling voor een actieve subwoofer of externe eindversterkers.
Adviesprijs DDMAS Progression Integrated Analogue only € 20.990,-

Phono
De Phonostage module maakt het aansluiten van een draaitafel een MC element mogelijk. De MC Phonostage heeft een selecteerbare afsluitimpedantie en een 60dB Gain. Vinyl liefhebbers kunnen dankzij de modulaire opzet eventueel ook op een later moment opwaarderen naar de Phono optie.
Adviesprijs DDMAS Progression Integrated including Phono € 24.990,-

Digital
Naast de Phonostage is de Progression Integrated Amp ook uit te voeren met een DAC module voorzien van een optisch digitale, coaxiaal digitale en USB A input. Naast de digitale ingangen is hij ook voorzien van netwerk aansluiting voor directe muziekstreaming via Ethernet of Wifi. Aangesloten op het netwerk streamt de Integrated Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify en eigen opgeslagen muziek middels Dan D’Agostino’s eigen App of ROON (inclusief MQA). Met Dan’s eigen App kunnen bovendien alle functies inclusief ingangs keuze bediend worden, handig als de BlueTooth remote net even buiten handbereik ligt.
Adviesprijs DDMAS Progression Integrated Analogue only € 26.990,-

Full Options
Uiteraard is de Progression Integrated ook leverbaar met de Phonostage én de DAC module ingebouwd zodat je direct kan genieten van al zijn functies.

Adviesprijs DDMAS Progression Integrated Analogue only € 29.990,-

De Dan D’Agostino Master Audio Systems Progression Integrated is verkrijgbaar in zilver en zwart. De inleg in de volumeknop blijft in beide gevallen van koper.