REFERENCE SOUNDS AKOESTIEK

De impact van akoestiek is gigantisch. De invloed van storende reflecties en energieopbouw op het leefklimaat worden vaak sterk onderschat. Moderne architectuur en interieurinrichting bieden enthousiast heen en weer kletterende reflecties weinig weerstand en zorgen voor onrust en beperkte verstaanbaarheid. Voor ons wordt een fijne akoestiek gekenmerkt door een gecontroleerde en uitgebalanceerde combinatie van absorptie en reflectie waarin nagalm beheerst wordt zonder droog of doods te worden. Of het nou gaat om een woonkamer waar naar een mooie hifi installatie geluisterd wordt, een luxe restaurant of een kantoor – wij staan voor je klaar om iedere akoestische uitdaging aan te gaan.

HET MAXIMALE UIT IEDER AUDIOSYTEEM

Het optimaliseren van de akoestiek rondom een hoogwaardig audiosysteem vereist een stuk kennis die net wat specifieker is. Door onze ervaring met de allerbeste audiocomponenten, internationale trainingen en maatwerk oplossingen zijn we in staat het maximale uit ieder audiosysteem te halen. Van optimalisatie van een bestaand systeem in de woonkamer tot toegewijde luisterruimte of privé bioscoop, wij kunnen je adviseren en realiseren de optimale oplossing met onze eigen interieurbouwer. Hierbij speelt de visuele integratie voor ons een grote rol. Simpelweg omdat we de muziek en film willen laten spreken, niet de techniek. In ons Experience Center ervaar je die benadering vanaf het moment dat je de deur binnen stapt.

Onze werkwijze is simpel. Wij brengen je ruimte akoestisch in kaart, maken een plan gevolgd door een ontwerp en voeren alles daarna tot in de puntjes uit. Maar alles begint uiteraard met een goed gesprek. Je bent dan ook van harte welkom!

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

bezoek ons experience Center
ONZE CONTACTGEGEVENS

Official BeNeLux Distributor