Dan D’Agostino. Een naam die bij de liefhebber van absolute high-end audio direct tot de verbeelding spreekt. Zijn ontwerpen zijn legendarisch en bestrijken meer dan 30 jaar historie. Dan D’Agostino is een absolute pionier op het vlak van hoogwaardige en extreem krachtige versterkers en bekend als de meest gepassioneerde voorvechter van topklasse, solid-state eindversterkers met uitzonderlijke vermogen reserves. Na de splitsing met het door hem opgerichte Krell Industries startte Dan een nieuwe missie. Gevoed vanuit de wens om al zijn kennis en ervaring zonder enige vorm van concessie of gehoudenheid om te kunnen zetten tot zijn absolute meesterwerk. Ultra High-End audio met grensverleggende muzikale prestaties en adembenemende bouwkwaliteit, trots gesigneerd met de handtekening van de meester zelf – Dan D’Agostino Master Audio Systems.

’s Werelds meest gerenommeerde luidspreker fabrikanten vertrouwen op de kwaliteit en klasse van Dan D’Agostino voor de ontwikkeling en demonstratie van hun luidsprekers waarvan Wilson Audio misschien wel de meest toonaangevende is. De onuitputtelijke energie, onovertroffen laag extensie en holografische precisie matchen fenomenaal met de snelheid, resolutie en dynamiek van Wilson Audio.

Woorden laten de werkelijke schoonheid van Dan D’Agostinos’s Master Audio Systems slecht omschrijven, u moet het ervaren. En dat kan in de showroom van Reference Sounds waar u op afspraak van harte welkom bent om te luisteren naar de Progression series voor- en stereo eindversterker en de Momentum series voor- en M400 mono eindversterkers.

DAN D’AGOSTINO

Impressie van de line-up

DAN D’AGOSTINO PROGRESSION INTEGRATED

DAN D’AGOSTINO PROGRESSION PREAMP

DAN D’AGOSTINO PROGRESSION STEREO POWERAMP

DAN D’AGOSTINO MOMENTUM M400

DAN D’AGOSTINO MOMENTUM S250

DAN D’AGOSTINO MOMENTUM HD PREAMP

DAN D’AGOSTINO MOMENTUM INTEGRATED

DAN D’AGOSTINO RELENTLESS

Bekijk de prijslijst

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

bezoek ons experience Center
ONZE CONTACTGEGEVENS

Official BeNeLux Distributor

DAN D’AGOSTINO DEALERS