REFERENCE SOUNDS CUSTOM

Goed geluid creëert sfeer. Als achtergrond muziek bij het wijntje of meeslepende soundtrack bij de film – een warme en uitgebalanceerde klank maakt iedere beleving intenser. Reference Sounds staat symbool voor die magische beleving van muziek en film en dat willen we met iedereen delen. Ook als je de techniek en producten liever niet ziet. Met een reeks fantastische luidsprekers van nauwelijks tot volledig onzichtbaar en een gigantische ervaring en kennis van geluid en akoestiek, bieden we oplossingen die naadloos opgaan in het interieur. Custom Install, maar dan volledig in Reference Sounds stijl.

Naast producten die zich graag in het zicht laten plaatsen bieden Revel en JBL Synthesis ook een groot assortiment aan modellen die zich strak in de wand of het plafond laten integreren. Luidsprekers van ongekende kwaliteit, ontworpen en gebouwd volgens dezelfde filosofie en strikte kwaliteitseisen maar dan geoptimaliseerd voor inbouw. Van ambiance geluid door de hele woning tot geïntegreerde surround opstelling, wij hebben de perfecte oplossing.

ONZICHTBARE LUIDSPREKERS

Onze inbouwluidsprekers zijn voorzien van minimalistische, overspuitbare grill waardoor ze perfect opgaan in het interieur. Met JBL’s Conceal modellen is het echter ook mogelijk om de luidsprekers écht onzichtbaar in de wand weg te werken. Deze geniale luidsprekers worden na plaatsing namelijk mee gestukadoord of behangen met de wand. Je hoort een indrukwekkend geluid maar je ziet werkelijk helemaal niets. Met keuze tussen drie verschillende modellen en een subwoofer omring je jezelf met geluid zonder dat je er ook maar iets van ziet. Klinkt te mooi om waar te zijn? Maak een afspraak bij het Reference Sounds Experience Center en laat je verbazen!

JBL CONSEAL SERIES

We kunnen de JBL Conceal Series luidsprekers het best omschrijven als stucluidsprekers voor in de wand of plafond. Een combinatie van super krachtige drivers die via een afgesloten luchtruimte gekoppeld worden aan een speciaal ontwikkeld ultra dun glasfiber frontpaneel zorgen voor de geluidsweergave. Het glasfiber paneel laat zich in de wand verwerken zoals een normale gipsplaat dat doet. De naden worden voorzien van gaasband, meerdere keren dun afgesmeerd met stuc en naar de binnenkant van het glasfiber paneel glad weggeschuurd. JBL garandeert optimale werking tot ca 2mm materiaaldikte op het paneel. Daarna wordt de wand in zijn geheel gesausd en verdwijnen de luidsprekers volledig uit het zicht. Gaat dat niet scheuren dan? Die vraag horen we vaak en is natuurlijk heel begrijpelijk. Maar bij een juiste verwerking zal dat niet gebeuren. Natuurlijk trilt het glasfiber paneel op het ritme van de muziek maar door de combinatie van het grote oppervlak met minimale axiale beweging en de speciale geometrie zijn de randen vrijwel stil en geniet je ook na vele jaren naar de onzichtbare luidsprekers van JBL.

HORECA EN BEDRIJVEN

Reference Sounds Custom is ook maatwerk geluid voor horeca en bedrijven. Geen ontsierende luidsprekers die de ene bezoeker in het oor tetteren terwijl er twee tafels verderop om wat meer volume gevraagd wordt maar geïntegreerde oplossingen met een gelijkmatige dekking van de gehele ruimte. Hoogwaardig geluid dat als een warme deken om je heen rolt. Vol van klank op achtergrond niveau en vlammend wanneer de tafeltjes aan de kant gaan. Daarbij pakken onze oplossingen direct twee veel voorkomende uitdagingen bij de wortel, goed geluid voor iedereen en een comfortabele akoestiek. Benieuwd wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in het Reference Sounds Experience Center en maak kennis met de mogelijkheden.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

bezoek ons experience Center
ONZE CONTACTGEGEVENS

Official BeNeLux Distributor