JBL SYNTHESIS – THE SOUND OF THE CINEMA

De wortels van JBL zitten diep verankerd in de historie van Cinema. De vroege dagen van film waren geluidloos totdat James B. Lansing daar in het begin van de jaren 1920 verandering in bracht. Sinds die dag zijn JBL en Cinema onlosmakelijk met elkaar verbonden. JBL is hét geluid van de Cinema. Met ’s werelds meest gerenommeerde bioscoopzalen als referentie schaalt JBL Synthesis de meeslepende ervaring van bioscoop geluid terug naar verfijnde systemen voor persoonlijk gebruik.

De kracht van Cinema is fascinerend. Een samenspel van beeld en geluid sleept je mee in een wereld van illusie en doen je even vergeten waar je bent. Het visuele spektakel van de film is verloren zonder zintuigen prikkelend geluid. Spanning, ontroering, angst, opluchting al je emoties worden aangesproken dankzij geluid. Geluid maakt je deel van de film. En voor die intense beleving is er maar één echte specialist – JBL Synthesis.

JBL Synthesis is meer dan een goed product. Het zijn perfect op elkaar afgestemde systemen ontwikkeld vanuit de gedachte dat perfectie alleen haalbaar is als elke stap in de keten naadloos aansluit op de volgende. Synergie is het sleutelwoord van JBL Synthesis, schaalbaar van kleine ruimte tot grote zaal met tientallen stoelen. De filosofie van JBL Synthesis is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar kamer-akoestiek, psycho-akoestiek en jarenlange ervaring. Het team bestaand uit audio engineering legendes als Kevin Voecks, Floyd Toole, Sean Olive en Alan Deventier schreef diverse AES Papers over onder andere Sound Field Management die tot de dag van vandaag door de hele industrie als handleiding gebruikt worden.

Professionele componenten, geavanceerde DSP en kalibratie systemen en een onophoudelijke research naar de meest realistische weergave van geluid vormen het DNA van JBL Synthesis. Kracht puttend uit de ervaring van professionele bioscopen ontwikkeld JBL Synthesis oplossingen van kleine Home Cinema systemen tot en met toegewijde, alles overtreffende privé bioscopen met meerdere zitplaatsen. Luxueuze Home Cinema systemen die zelfs de meest extreme commerciële bioscoop in de schaduw achterlaat. Altijd op maat gemaakt voor de specifieke ruimte en perfect gekalibreerd door onze specialisten. Wanneer alleen het allerbeste genoeg is. JBL Synthesis.

JBL SYNTHESIS

Impressie van de line-up

JBL SCL-4

JBL SSW-2

JBL SCL-1

JBL CONCEAL C82

JBL SCL-7

JBL SDR-35

JBL SCL-8

JBL SDP-75

Bekijk de prijslijst

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

bezoek ons experience Center
ONZE CONTACTGEGEVENS

Official BeNeLux Distributor

JBL SYNTHESIS DEALERS