Dan D’Agostino. Een naam die bij de liefhebber van absolute high-end audio direct tot de verbeelding spreekt. Zijn ontwerpen zijn legendarisch en bestrijken meer dan 30 jaar historie. Dan D’Agostino is een absolute pionier op het vlak van hoogwaardige en extreem krachtige versterkers en bekend als de meest gepassioneerde voorvechter van topklasse, solid-state eindversterkers met uitzonderlijke vermogen reserves. Na de splitsing met het door hem opgerichte Krell Industries startte Dan een nieuwe missie. Gevoed vanuit de wens om al zijn kennis en ervaring zonder enige vorm van concessie of gehoudenheid om te kunnen zetten tot zijn absolute meesterwerk. Ultra High-End audio met grensverleggende muzikale prestaties en adembenemende bouwkwaliteit, trots gesigneerd met de handtekening van de meester zelf – Dan D’Agostino Master Audio Systems.

’s Werelds meest gerenommeerde luidspreker fabrikanten vertrouwen op de kwaliteit en klasse van Dan D’Agostino voor de ontwikkeling en demonstratie van hun luidsprekers waarvan Wilson Audio misschien wel de meest toonaangevende is. De onuitputtelijke energie, onovertroffen laag extensie en holografische precisie matchen fenomenaal met de snelheid, resolutie en dynamiek van Wilson Audio.

Woorden laten de werkelijke schoonheid van Dan D’Agostinos’s Master Audio Systems slecht omschrijven, u moet het ervaren. En dat kan in de showroom van Reference Sounds waar u op afspraak van harte welkom bent om te luisteren naar de Progression series voor- en stereo eindversterker en de Momentum series voor- en M400 mono eindversterkers.

Dan D’Agostino. Een naam die bij de liefhebber van absolute high-end audio direct tot de verbeelding spreekt. Zijn ontwerpen zijn legendarisch en bestrijken meer dan 30 jaar historie. Dan D’Agostino is een absolute pionier op het vlak van hoogwaardige en extreem krachtige versterkers en bekend als de meest gepassioneerde voorvechter van topklasse, solid-state eindversterkers met uitzonderlijke vermogen reserves.

Ultra High-End audio met grensverleggende muzikale prestaties en adembenemende bouwkwaliteit, trots gesigneerd met de handtekening van de meester zelf – Dan D’Agostino Master Audio Systems.

DAN D’AGOSTINO – THE PIONEER OF HIGH-END, HIGH-POWERED AUDIO AMPLIFICATION

DAN D’AGOSTINO DEALERS

AudioXperience
info@audioxperience.com
www.audioxperience.com
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
040-2906344
Rhapsody
info@rhapsody.nl
www.rhapsody.nl
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
035-6284644
Listening Matters
contact@listeningmatters.nl
www.listeningmatters.nl
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
070 363 20 50
Reference Sounds
info@referencesounds.nl
www.referencesounds.nl
Chroomstraat 2
1362 JK Almere
06-12033280
New Music
new.music@skynet.be
www.newmusic.be
343-345 chaussée d’Ixelles
1050 Bruxelles
0032-26477170